Ruskinja otkrila tajne bijelog sporta - lezbijske veze, cigarete, alkohol...

"Mene ne zanima ko sa kim spava, ali to jednostavno vidiš i ne možeš da žmuriš. Otprilike, svaka deseta teniserka je lezbijka”, rekla je Bičkova
102 pregleda 5 komentar(a)
Bičkova, Foto: As.com
Bičkova, Foto: As.com
Ažurirano: 07.02.2017. 15:34h

Ruska teniserka Ekatarina Bičkova uzdrmala je teniski svijet u intervjuu za Eurosport, otkrivši neke “tajne” bijelog sporta.

“Živimo na planeti od šest milijardi ljudi i normalno je da u tenisu ima svega i svačega. Otprilike svaka deseta teniserka ima lezbijsku vezu. Recimo, Rene Stabs, Liza Rejmond, Eleni Danilidu, Franćeska Skjavone, Karla Suares Navaro... Kejsi Delakva ima bebu, ali i partnerku. Mene ne zanima ko sa kim spava, ali to jednostavno vidiš i ne možeš da žmuriš. Otprilike, svaka deseta teniserka je lezbijka”, rekla je Bičkova.

Ruskinji, koja je 153. na svijetu, ne prija to što vidi...

“Kako da mi prija, kada one stalno gledaju u mene, ili neku drugu djevojku. Moja poruka je – ne diraj me, ne gledaj me, poštuj moju privatnost”, kazala je Bičkova.

Ruska igračica otkrila je i neke navike poznatih tenisera...

“David Ferer puši sigurno paklicu cigareta dnevno, a belgijski igrači piju pivo u prilično velikim količinama. Sten Vavrinka uživa u noćnom provodu. Gotovo svaku noć je po žurkama, ne znam kako se probudi za meč. Prepričavaju se njegove avanture po Sankt Petersburgu”, kazala je Bičkova.

Bonus video: