Đoković je veliki igrač, kad vrati ljubav prema tenisu biće dobar kao nekad

On je veliki igrač, njegov motiv je u pitanju. Kada ga vrati, biće opasan. Ne znam da li će biti onako dominantan, jer to nije lako, ali može da se vrati u formu", rekao je Beker
59 pregleda 5 komentar(a)
Novak Đoković i Boris Beker, Foto: Beta/AP
Novak Đoković i Boris Beker, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 24.01.2017. 16:40h

Boris Beker govorio je za "Skaj sports" o teniskim aktuelnostima, a posebno o Novaku Đokoviću, sa kojim je prekinuo saradnju krajem godine.

Beker je ponovio da Đoković mora da vrati "ljubav prema tenisu", ako želi da ponovo bude na vrhu, ali je naglasio da potpuno razumije srpskog tenisera.

"Ljudi ne mogu ni da zamisle koliko je teško osvojiti jedan Grend slem, a Novak ih je imao četiri odjednom. Bilo je to ispunjenje njegovih profesionalnih snova, nešto o čemu je maštao. Tada je došlo do pada, do zasićenja. Naravno da misli skrenu od tenisa. Naravno da ga porodica želi više za sebe. Naravno da i on to želi, jer je on čovjek velikog srca", rekao je Beker.

Slavni Njemac je ubijeđen da Đoković može da bude na vrhu.

"On je veliki igrač, njegov motiv je u pitanju. Kada ga vrati, biće opasan. Ne znam da li će biti onako dominantan, jer to nije lako, ali može da se vrati u formu", rekao je Beker.

A na pitanje da li bi ponovo sarađivao sa Đokovićem, Beker je odgovorio:

"Naravno, on je prije svega moj prijatelj i ja sam uvijek uz njega. Da li ćemo se opet sresti u zajedničkom poslu - ne znam. Vrijeme će pokazati", kazao je Beker.

Bonus video: