Jadran na Banjici, Budva gost Mladosti

Pred derbi 7. kola cnogorski šampion je druga snaga regionalnog takmičenja, iza moćnog Juga koji je upisao svih šest trijumfa, i to veoma ubjedljivih...
0 komentar(a)
Vaterpolisti Jadrana, Foto: VK Jadran
Vaterpolisti Jadrana, Foto: VK Jadran
Ažurirano: 26.11.2016. 10:44h

Nakon ubjedljive pobjede protiv Mladosti u Igalu vaterpolisti Jadran Carina imaju ispit u Beogradu protiv Partizana.

Gledajući tabelu, Novljane čeka ozbiljan posao na Banjici, jer uz utakmicu više od „crno-bijelih“ imaju i tri boda prednosti protiv tima koji je u pet kola slavio tri puta, ali Jadranov kvalitet garantuje juriš na pobjedu u duelu sa sedmostrukim prvakom Evrope.

"Partizan je nezgodan tim, agresivan, pogotvo se to odnosi na utakmice kada je domaćin. Beograđani opet imaju mlad tim, ali i vrlo dobre igrače, što pokazuje i njihova pozicija na tabeli. Mi smo dobro radili u prethodnom periodu i vjerujem da smo u dobroj poziciji pred ovo gostovanje. Pobjeda bi nam značila i za samopouzdanje, jer nas potom čeka duel sa Posilipom u Napulju u četvrtfinalu Evrokupa", rekao je Vlado Popadić.

Pred derbi 7. kola cnogorski šampion je druga snaga regionalnog takmičenja, iza moćnog Juga koji je upisao svih šest trijumfa, i to veoma ubjedljivih...

Dok Jadran želi da potvrdi drugo mjesto u A1 ligi, Budvu čeka gostovanje na kojem teško može do bodova - sastaće se sa ekipom Mladosti u Zagrebu.

Budvani su u utorak remizirali protiv Vojvodine na svom bazenu, a sličan rezultat u Hrvatskoj bi bio podvig.

"Mladost je ozbiljna ekipa, iskusnija od nas i nema dileme da je favorit. Naše je da damo sve od sebe i da držimo što duže neizvjesnost u meču. Ako to uspijemo onda ni iznenađenje nije isključeno", istakao je Bogdan Vujašević.

Budvani nakon pet mečeva imaju po pobjedu i remi, te tri poraza...

Raspored 7. kola

Mladost - Budva (18)

Mornar - Primorje (18.30)

Partizan - Jadran Carine (19.30)

Vojvodina - Jadran Split (20.15)

Slobodan je Jug

Bonus video: