Budva traži tri boda protiv Vojvodine

Pred duel koji je zakazan za 18 časova Budva ima dva boda više od Novosađana, koji su pored tri poraza remizirali sa Mornarom na svom bazenu
91 pregleda 0 komentar(a)
VK Budva, Drago Pejaković, Foto: Luka Zeković
VK Budva, Drago Pejaković, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 21.11.2016. 19:50h

Tri poraza i pobjeda - učinak je vaterpolista Budve do sada u regionalnoj A1 ligi.

Neuspjesi su stigli protiv ekipa koje su objetivno mnogo jače od Budvana (Jug, Primorje pa Jadran Carine), a jedini trijumf upisan je u duelu sa timom većeg kvaliteta od tima Draga Pejakovića (Mornar).

Sjutra veče u crnogorsku metropolu turizma stiže Vojvodina, rival po mjeri protiv kojeg je crnogorski tim čak i favorit, makar zbog činjenice da je domaćin.

"Ovo je prvi meč u sezoni u kojem igramo protiv tima koji je približno istog kvaliteta kao mi. Nismo u situaciji da obećavamo pobjede, ali u ovoj utakmici realno moramo da idemo na trijumf ako mislimo da obezbijedimo opstanak. Možemo da se nosimo sa Vojvodinom, mislim da nam je forma u usponu, a vidim i da igrači shvataju važnost utakmice. Do sada realno nismo imali šta da tražimo protiv Juga, Primorja i Jadrana, dok smo protiv Mornara napravili iznenađenje i taj trijumf nam je neka vrsta bonusa", rekao je Pejaković.

Pred duel koji je zakazan za 18 časova Budva ima dva boda više od Novosađana, koji su pored tri poraza remizirali sa Mornarom na svom bazenu.

Ostali mečevi 6. kola igraju se u srijedu - Jadran u Igalu dočekuje Mladost, a sastaće se još Jug - Mornar i Primorje - Partizan. Slobodan je splitski Jadran, jedini tim bez bodova do sada.

Bonus video: