Vidović: Protiv Posilipa su šanse podjednake

"Dobili smo kvalitetnog protivnika, ekipu koja je u vrhu italijanskog prvenstva. Posilipo je bio ubjedljivo prvi u kvalifikacionoj grupu za Evrokup i to dovoljno govori koliko je to kvalitetna ekipa", rekao je Vidović
81 pregleda 0 komentar(a)
Stefan Vidović, Foto: Zoran Đurić
Stefan Vidović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 14.11.2016. 16:34h

Vaterpolisti Jadran Carina danas du dobili protivnika u četvrtfinalu Evrokupa, i opet ih je žrijeb poslao na Italijane.

Nakon što je Breša bila rival u plej-ofu za Ligu šampiona, sada je red na dvoboj sa Posilipom.

"Dobili smo kvalitetnog protivnika, ekipu koja je u vrhu italijanskog prvenstva. Posilipo je bio ubjedljivo prvi u kvalifikacionoj grupu za Evrokup i to dovoljno govori koliko je to kvalitetna ekipa. Mislim da su šanse podjednake. Pored nekoliko dobrih italijanskih igrača, tu su i naš reprezentativac Filip Klikovac, te Gavril Subotić i dva grčka reprezentativca", rekao je Stefan Vidović.

Jadran cilja plasman u polufinale, a prvi meč se igra 30. novembra u Napulju.

"Ozbiljna su ekipa, po godinama slična nama. Tek treba da ih analiziramo i spremimo se za prvu utakmicu. Do tada nas očekuju bitne utakmice u regionalnom takmičenju u kojima idemo na pobjedu. Mislim da ćemo se kroz te mečeve spremiti i nadam se u dobroj atmosferi dočekati duel sa Posilipom. Vjerujem u moju ekipu i kvalitetan rad i siguran sam da ćemo dati sve za plasman u polufinale", istakao je Vidović.

Bonus video: