Prvi poraz Jadran Carina u regionalnoj ligi

57 pregleda 0 komentar(a)
Jadran Carine, Foto: PVK Jadran
Jadran Carine, Foto: PVK Jadran
Ažurirano: 03.11.2016. 18:15h

Jadran je u svom bazenu poveo protiv Juga sa 2:1, kao što je bio slučaj sa Budvom na Gružu, ali su i izabranici Vladimira Gojkovića na kraju ubjedljivo poraženi od favorizovanog rivala sa 16:7, u utakmici 3. kola A1 Regionalne lige.

Nakon što je od Budve gubio 2:1, Jug je napravio seriju od čak 17:0, dok protiv Jadrana, koji je, ipak, dosta bolji od Budvana, nije usljedila tako velika serija. Ipak, i 5:0 za prednost od 6:2 je bilo dovoljno da se već u prvoj četvrtini ugasi svaka nada domaćina u povoljan rezultat.

Crnogorski šampion je, tako, prvi poraz poražen u regionalnom takmičenju, nakon dva startna trijumfa protiv Vojvodine (9:5) i splitskog Jadrana (8:7).

Najefikasniji u pobjedničkom timu, koji je upisao treći trijumf, bio je Paulo Obradović sa četiri, dok su po tri gola postigli Luka Lončar i Felipe Perone.

U ekipi Jadran Carina po dva gola postigli su Stefan Vidović i Marko Petković, a po jedan Vlado Popadić, Željko Kovačić i Nikola Moskov.

U četvrtom kolu, 6. novembra, Novljani gostuju riječkom Primorju.

Jadran Carine – Jug 7:16 (3:7, 3:4, 0:4, 1:1)

Herceg Novi – Bazen Instituta Igalo. Gledalaca: 300. Sudije: Tioco (Hrvatska), Mišković (Crna Gora). Igrač više: Jadran Carine 8 (3), Jug 4 (3). Peterci: Jug 1 (0).

Jadran Carine: Kandić (tri odbrane), Ukropina, V. Popadić 1, Kovačić 1, Vidović 2, Markulov, Baničević, Gardašević, Radović, Petković 2, Spajić, Pješivac, Šćepanović, Moskov 1.

Jug: Bijač (10 odbrana), Kržić, Fatović 2, Lončar 3, Joković 2, Garsija 2, Farčić, Ivanković, Pavličević, Perone 3, Benić, Obradović 4, T. Popadić, Vrlić.

Bonus video: