Budva protiv Primorja, Jadran sjutra čeka Jug

Meč u Rijeci počinje u 19.30 časova
70 pregleda 0 komentar(a)
VK Budva, Drago Pejaković, Foto: Luka Zeković
VK Budva, Drago Pejaković, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 02.11.2016. 09:30h

Budva je regionalnu A1 ligu otvorila gostovanje Jugu, potom je savladala Mornar kod kuće, a u trećem kolu je čeka još jedan težak duel na strani.

Budvani sada igraju sa Primorjem (19.30), koje nije jako kao prethodnih sezona u kojima je vodilo glavnu riječ na Jadranu.

Sadašnjost u Rijeci je drugačija, ali ostaje da je tim sa Kantride favorit u ovom susretu.

Budvi bi, ako ništa drugo, večeras od koristi moglo da bude iskustvo Zdravka Radića, crnogorskog golmana i bivšeg člana Riječana.

"U Primorju sam proveo odličnu sezonu i drago mi je što se vraćam u Rijeku da vidim stare prijatelje. Nije mi samo drago što ćemo biti na suprotnim stranama. Što se same utakmice tiče, Primorje je veliki favorit, a od mlade ekipe Budve tek za godinu ili dvije treba očekivati dobre rezultate", rekao je iskusni čuvar mreže.

Budva će u 4. kolu, koje je na programu za vikend biti slobodna, a naredni meč igra protiv Jadran Carina u gostima.

A Jadran utakmicu treće runde regionalnog takmičenja igra sjutra - rival mu je Jug u Igalu i biće to duel jedinih neporaženih timova nakon dva kola.

Parovi 3. kola: Primorje - Budva (19.30), Partizan - Vojvodina (19.45), Mladost - Jadran Split (20.45). Sjutra: Jadran Carine - Jug (17.30). Slobodan je Mornar.

Bonus video: