Budva nemoćna protiv Juga

Dubrovčani slavili rezultatom 23:4
50 pregleda 0 komentar(a)
Bogdan Đurđić, Foto: Vesko Belojević
Bogdan Đurđić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 19.10.2016. 18:25h

Budva nije ni imala ambicije pred polazak u Dubrovnik, zato i ne čudi ubjedljiv poraz od Juga, aktuelnog šampiona regionalnog takmičenja.

U Gružu je bilo čak 23:4 za prvog favorita za titulu ove sezone, koji je neka druga kategorija u odnosu na mladi tim Draga Pejakovića.

Budvani su samo u prvoj četvrtini pružili dostojan otpor domaćinu, čak su sredinom te dionice i poveli sa 2:1 golom Blaža Mitrovića. Nakon toga je uslijedila nestvarna serija Juga koji je postigao 17 golova, a nije primio nijedan.

Gosti su period bez golova prekinuli nakon skoro 24 minuta igre, a mrežu Juga je zatresao Branko Franeta i smanjio na 18:3.

Budvu u subotu čeka duel protiv Mornara na svom bazenu, nema dileme da su i Splićani favoriti u tom meču, ali sigurno naš predstavnik ima veće šanse da dođe do bodova nego što je to bio slučaj u Dalmaciji.

Mitrović i Franeta su jedini davali golove za Budvane, a na drugoj strani se nije upisao jedino Ivanković, dok je najefikasniji bio Paulo Obradović sa četiri pogotka.

Jug - Budva 23:4 (4:2, 3:0, 9:0, 7:2)

Dubrovnik - Bazen u Gružu. Sudije: Kuzmanić, Gašpardi (Hrvatska).

Jug: Bijač, Macan 1, Fatović 3, Lončar 2, Joković 2, Garsija 2, Marković 2, Ivanković, Pavličević 1, Perone 3, Benić 1, Obradović 4, Popadić (12 odbrana), Vrlić 2.

Budva: Krivokapić (šest odbrana), Manojlović, Tomanović, B. Franeta 1, B. Mitrović 3, S. Ćetković, Vujašević, Đurđić, Kovačević, Rašković, M. Mitrović, Dragović, M. Franeta.

Bonus video: