Budva gostuje prvom favoritu, Primorac sa Medvešćakom

Regionalno takmičenje večeras počinje i Primorac, koji će se takmičiti u A2 ligi - Kotorani, čiji je cilj da se vrate u A1, na svom bazenu igraju sa Medvešćakom (18 časova)
0 komentar(a)
Željko Kovačić i Bogdan Đurđić, Foto: Zoran Đurić
Željko Kovačić i Bogdan Đurđić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 19.10.2016. 08:14h

Budva se nakon godinu pauze vratila u A1 regionalnu ligu, a prvi meč u elitnom rangu odigraće protiv prvog favorita i aktuelnog šampiona.

Budvani večeras od 19 časova gostuju Jugu u odloženoj utakmici prošlog kola zbog ranije preuzetih obaveza hrvatskog tima na turniru u Monte Karlu.

"To odlaganje nam je dobro došlo da se podignemo fizički, ali u ovakvom meču praktično nemamo šta da tražimo. Volio bih da momci pokažu kvalitet, da ispune zadatke i to je naš cilj. Kroz ovu utakmicu želimo da napravimo pripremu za subotnji duel protiv Mornara u Budvi", rekao je trener Drago Pejaković.

Iako je rano pričati o ambicijama, Budva bi bila zadovoljna da oostane u eliti.

"Još ne znamo koliki je naš kvalitet u odnosu na ostale ekipe. Možda je realno da se za opstanak borimo sa Vojvodinom i Partizanom, a mislim da sa njima možemo da igramo. Takođe, uradićemo sve da napravimo neko iznenađenje na domaćem bazenu", istakao je Pejaković.

Regionalno takmičenje večeras počinje i Primorac, koji će se takmičiti u A2 ligi - Kotorani, čiji je cilj da se vrate u A1, na svom bazenu igraju sa Medvešćakom (18 časova).

Bonus video: