Jadran s prvog mjesta do druge runde

Druga runda kvalifikacija za Ligu šampiona odigraće se od 14. do 16. oktobra, a moguće je da njen domaćin bude Jadran
0 komentar(a)
Aleksa Ukropina, Foto: PVK Jadran
Aleksa Ukropina, Foto: PVK Jadran
Ažurirano: 02.10.2016. 10:38h

Vaterpolisti Jadran Carina pobijedili su Valetu sa 25:1 (7:0, 5:0, 9:1, 4:0) u utakmici trećeg kola D grupe prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Očekivano lako Jadran je savladao domaćina i u drugu rundu se plasirao sa prve pozicije, a prije Valete je bio bolji od Arkonije sa 23:3, te Steaue 9:7.

Izabranici Vladimira Gojkovića su se poigravali sa Valetom, koja je prvi gol postigla u trećoj četvrtini pri rezultatu 18:0. Tada je Edvard Akvilina uspio da realizuje napad s igračem više i konačno probije odbranu crnogorskog šampiona.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Đuro Radović sa četiri gola, dok su po tri postigli Aleksa Ukropina, Željko Kovačić, Stefan Vidović, Danil Merkulov i Stefan Pješivac.

Po dva gola su mrežu tresli Vlado Popadić, Stefan Porobić i Marko Petković.

Druga runda kvalifikacija za Ligu šampiona odigraće se od 14. do 16. oktobra, a moguće je da njen domaćin bude Jadran.

Valeta - Jadran Carine 1:25 (0:7, 0:5, 1:9, 0:4)

Valeta - Gradski bazen. Sudije: Mersije (Francuska), Vlašić (Hrvatska).

Valeta: Griks, Buđeli, Akvilina 1, Sciberas, Mici, Mi. Ma.Zamit, Spiteri Stajnes, Griscti, Abela, C. Zamit, Feneh, D. Zamit, Tanti.

Jadran Carine: Kandić, Ukropina 3, Popadić 2, Kovačić 3, Vidović 3, Merkulov 3, Banićević, Porobić 2, Radović 4, Petković 2, Gardašević, Pješivac 3, Tešanović.

Bonus video: