Uskoković: Moramo bolje, pogotovo u odbrani

2 komentar(a)
Juniorska vaterpolo reprezentacija, Foto: Filip Roganović
Juniorska vaterpolo reprezentacija, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 26.08.2016. 23:58h

Crnogorska juniorska reprezentacija je na startu SP remizirala sa Italijom - 15:15.

Mogla je i da pobijedi, mogla je i do poraza, ali na kraju je selektor Veljko Uskoković ipak bio zadovoljan bodom.

"Kako je utakmica tekla, na kraju možemo da budemo i zadovoljni remijem. Pokazali smo karakter i kada nije išlo i to je ono što može da bude dobro pred duel sa Mađarskom. Nema puno vremena ni za analize ni ispravke, jer nas već sjutra (subota) čeka teška utakmica, ali ćemo pokušati da izvučemo pouke iz ovog duela. Tu prije svega mislim na odbranu, ona mora da bude na većem nivou, primili smo mnogo jeftinijih golova...", rekao je Uskoković i nastavio:

"Italijani su pokazali da su kvalitetan tim, da igraju brz vaterpolo i njima ova eksperimentalna pravila više odgovaraju nego nama. Ne mogu da budem nezadovoljan pristupom, a neke individualne greške ćemo pokušati da ispravimo", istakao je Uskoković.

Naredni rival je večeras od 21 čas Mađarska.

"Mađarska veoma jaka, poznajemo se i mislim da će i ovaj meč, kao i prethodna dva na Mediteranskom kupu, da bude izjednačen", kazao je Uskoković.

Jedan od zapaženijih igrača u našem timu bio je ljevoruki Đuro Radović.

"Nismo baš zadovoljni, jer znamo da možemo bolje. Dobro smo počeli, potom pali, a mislim i da su nas navijači digli, dali nam snagu. Moramo da popravimo i odbranu i napad i da probamo da pobijedimo Mađare", zaključio je Radović.

Bonus video: