"Ajkule" u Japanu u fenomenalnim uslovima

51 pregleda 9 komentar(a)
Miloš Šćepanović, Foto: Beta/AP
Miloš Šćepanović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 08.06.2016. 13:13h

Crnogorski vaterpolisti od juče su u Tokiju gdje će do 16. juna trenirati sa selekcijom Japana u sklopu priprema za Olimpijske igre u Riju.

Vaterpolisti sa stručnim štabom našeg nacionalnog tima rade u Nacionalnom trenažnom centru Japana Ađinomoto, a uslovi su idealni.

"Krenule su pripreme za ono glavno, a to su Olimpijske igre u Riju. Očekuje nas veliki posao, mnogo napornog rada. Ekipa se polako prikuplja i uskoro bi trebalo da budemo kompletni. Još uvijek najveći dio ekipe čine mladi igrači na koje će se računati u budućnosti. Što se tiče uslova u Nacionalnom trenažnom centru Japana Ađinomoto - oni su sjajni. To je njihov olimpijski centar. Tu se nalazi bukvalno sve što je potrebno za pripreme vrhunskih sportista", rekao je golman Miloš Šćepanović i dodao:

"Vodi se računa o svakom detalju, sitnici i imamo sve što nam je potrebno da pripreme odradimo na najbolji mogući način. Kada je riječ o Riju, šta reći... cilj je uvijek isti, samo jedan - to je medalja. Uradićemo sve što možemo da ispunimo taj cilj, jer se ovoj medalji posebno nadamo'', kazao je Šćepanović.

Bonus video: