Primorac vraća i Damira Crepulju?

"Tačno je da sam u pregovorima sa Primorcem. Ali, vidjećemo šta će biti", rekao je Crepulja
0 komentar(a)
Damir Crepulja, Foto: Gezira/Facebook
Damir Crepulja, Foto: Gezira/Facebook
Ažurirano: 19.05.2016. 08:15h

Petar Vico je opet trener u Primorcu, vratio se i Antonio Petrović, a izgleda da je došlo vrijeme i za povratak još jednom igrača iz šampionske generacije koja je pokorila Evropu.

Potencijalni povratnik u drevni grad sada je Damir Crepulja, ljevoruki bombarder, koji je s Primorcem prvo 2009. osvojio Ligu šampiona u Rijeci, a onda godinu kasnije i igrao finale kada je prvak bio Pro Reko.

Crepulja je posljednje dvije sezone u Egiptu, igra za Geziru, s kojom je prije dva dana odbranio titulu u nacionalnom šampionatu. Za dvije sezone u tom klubu 32-godišnji Crepulja je osvojio tri trofeja - dva u prvenstvu i Kup.

"Tačno je da sam u pregovorima sa Primorcem. Ali, vidjećemo šta će biti. To nije jedina opcija. Imam ponudu i da ostanem u Egiptu, kao i još dvije iz Evrope. Svakako da mi je drago što se Primorac vraća na pravi put", rekao je za "Vijesti" Crepulja, koji je na dva posljednja evropska prvenstva nosio kapicu Gruzije.

Nakon Primorca, Crepulja je igrao i za Jadran, s kojim je 2011. osvojio Jadransku ligu, a kasnije je nastupao i za Budvu, Al-Ahli…

Naredni dani će dati odgovor na pitanje da li je došlo vrijeme da se vrati u matični klub.

Već sada je jasno da će Primorac imati respektabilan sastav naredne sezone, koji bi mogao da bude još snažniji ako klub dogovori povratak Nikole Murišića i Marka Gopčevića.

Bonus video: