"PRONAĐEN I DRES"

Hrvatska policija privela tri osobe: Dovode se u vezu sa napadom na vaterpoliste Crvene zvezde

U saopštenju se navodi da je policija odmah po prijemu dojave o napadu na 29-godišnjeg državljanina Crne Gore, kao i i na 26-godišnjeg i 25-godišnjeg državljanina Srbije, počela "intenzivno i sveobuhvatno kriminalističko istraživanje koje je dalo rezultate".
2516 pregleda 5 komentar(a)
Vaterpolisti Crvene zvezde (Ilustracija), Foto: VK Crvena zvezda
Vaterpolisti Crvene zvezde (Ilustracija), Foto: VK Crvena zvezda

Hrvatska policija privela je jutros tri osobe koje se dovode u vezu s napadom na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu, dok za dvojicom traga.

"Policijski službenici jutros su u službene prostorije doveli trojicu muškaraca koji se dovode u vezu sa napadom dok se za dvojicom još traga. Kod jednog od dovedenih pronađen je i otuđeni dres", saopštila je policija, prenosi regionalna N1 telelvizija.

U saopštenju se dodaje da je policija odmah po prijemu dojave o napadu na 29-godišnjeg državljanina Crne Gore, kao i i na 26-godišnjeg i 25-godišnjeg državljanina Srbije, počela "intenzivno i sveobuhvatno kriminalističko istraživanje koje je dalo rezultate".

Trojica vateroplista Crvene zvezde napadnuti su u subotu popodne na splitskoj Rivi, dvojica su uspjela da pobjegnu, dok se treći spasao skokom u more.

Utakmica između domaćeg Mornara i Crvene zvezde nije odigrana, a ekipa Zvezde vratila se u Beograd.

Napad na igrače Zvezde osudili su brojni političari i sportisti.