Gojković: Nema euforije, ali lijepo je pobijediti Srbiju

15 komentar(a)
Vaterpolo reprezentacija, Foto: Wpolo.me
Vaterpolo reprezentacija, Foto: Wpolo.me
Ažurirano: 10.05.2016. 20:29h

Crna Gora je u Banjaluci pobijedila Srbiju nakon peteraca, a selektor Vladimir Gojković je jasno poručio - euforije nakon trijumfa ne smije da bude.

"Igrači su na pravi način shvatili utakmicu i čestitam im. Srbija je ekipa koja je već dvije godine najbolja u kontinuitetu i protiv nje ne treba poseban motiv. Odigrali smo dobar meč, pogotovo u prve dvije četvrtine. U trećem periodu nismo bili najbolji u odbrani, ali smo se vratili. Najbitnije je da ne podlegnemo nikakvoj euforiji. Moramo da budemo objektivni, nismo bili kompletni ni mi, ali ni oni. Ovo je sigurno motiv da nastavimo da radimo, da se što bolje pripremimo za ono što nas čeka na ljeto", rekao je Gojković.

Najbolji naš pojedinac bio je Aleksandar Ivović.

"Meč je bio bez rezultatskog značaja, ali i mi i oni smo htjeli da se pokažemo u najboljem svjetlu. Željeli smo da pokažemo da smo zasluženo prije dva mjeseca igrali finale. Zahvalio bih se Banjaluci, bilo je lijepo igrati večeras ovdje. Mislim da su gledaoci imali šta da vide i drago mi je da smo konačno pobijedili Srbiju koja je aktuelni evropski i svjetski šampion. Sada se okrećemo pripremama za Olimpijske igre, što je najvažnije takmičenje za nas", istakao je as Pro Reka.

Bonus video: