Gojković saopštio spisak za meč sa Francuskom

0 komentar(a)
Vladimir Gojković, Foto: Betaphoto
Vladimir Gojković, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 21.04.2016. 10:20h

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak igrača za meč 5. kola Preliminarnog dijela Svjetske lige. Utakmica će se u ponedjeljak odigrati u Herceg Novom.

Na spisku su Slaven Kandić, Draško Brguljan, Vjekoslav Pasković, Uroš Čučković, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Mlađan Janović, Vlado Popadić, Aleksandar Ivović, Stefan Pješivac, Nikola Vukčević, Dragan Drašković, Miloš Šćepanović, Bojan Banićević i Blažo Mitrović.

‘’Utakmica je bez rezultatskog značaja, jer ne možemo da se plasiramo na finalni turnir. Napravili smo kombinovanu ekipu, spoj iskusnih i mlađih igrača koji su u martu prvi put bili priključeni najjačoj selekciji. Da vidimo na koga od njih možemo da više računamo u budućnosti. Da polako radimo i na onome što dolazi nakon Olimpijskih igara. Neke igrače nijesmo mogli angažovati zbog obaveza u klubovima. Ali, protiv Srbije u posljednjem kolu pokušaćemo da nastupimo u najjačem sastavu'', poručio je Gojković.

Plasman na završni turnir u grupi naše selekcije već je izborila Srbija sa maksimalnim ulčinkom od četiri pobjede, pod dvije su postigle naša i selekcija Španije, dok je Francuska bez bodova.

U prvom duelu u grupi "ajkule" su u Francuskoj slavile sa 12:10.

Bonus video: