Mirović: Moramo da budemo spremni za kvalifikacije za EP

2 komentar(a)
Nikolas Saveljić, Foto: Savo Prelević
Nikolas Saveljić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.03.2016. 17:14h

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore do 18 godina nalazi se u Bariju gdje trenira sa selekcijom Italije trenirati sa domaćom selekcijom, sve u cilju priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje su na programu u maju u Turskoj.

"Za sada sve ide po planu. Imamo dosta posla na obuci igrača, međutim reprezentativci su svjesni toga i svakom treningu pristupe sa velikom željom da napreduju. Primjer toga je sinoćnji sparing meč sa Italijom, sa kojom ćemo svakodnevno raditi do kraja sedmice. Nakon Barija nas čekaju kvalifikacije za EP", rekao je selektor Miodrag Mirović.

Mirović, u čijem je stručnom štabu i Miodrag Matković, na Apenine je poveo sljedeće igrače: Dragana Koleska, Petra Tešanovića, Vladana Spaića, Vasilija Vujoševića, Nikolu Moskova, Petra Mijuškovića, Filipa Gardaševića, Đura Radovića, Aleksu Ukropinu (Jadran Carine), Sava Ćetkovića, Lazara Manojlovića, Bogdana Vujaševića, Blaža Mitrovića, Aleksandra Radanovića, Danila Dragovića (Budva), Nikolasa Saveljića (Primorac) i Miliju Mandića (Kataro).

Bonus video: