Primorje i Mladost testiraju Novljane

0 komentar(a)
Jadran, Foto: Radoje Milić/Facebook
Jadran, Foto: Radoje Milić/Facebook
Ažurirano: 19.02.2016. 10:29h

Jadran Carine je odradio ogroman posao na putu ka plasmanu na finalni turnir regionalnog takmičenja, pa mu naredni dueli protiv Primorja i Mladosti teško mogu poremetiti računicu kada su u pitanju ciljevi u A1 ligi.

Novljani večeras od 20 časova gostuju Primorju u jednom od malobrojnih mečeva u ligi u kojem je jasno da nisu favoriti.

Riječani su tim koji je skopljen da juri trofej u Ligi šampiona, s tim što ove sezone ima dosta problema u organizaciji, a to svakako daje šanse timu sa Škvera u ovoj utakmici.

"Nema dileme da je Primorje favorit. Iskreno, mi smo se mnogo više spremali za meč protiv Mladosti u nedjelju, ali to ne znači da se predajemo pred duel u Rijeci. Ipak, znamo da igramo protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi i da sve zavisi od našeg protivnika", rekao je golman Jadrana Slaven Kandić.

Pitanje je i da li će Jadran moći da se suprotstavi Primorju i Mladosti u najjačem sastavu. Prema najavama, i u ovom susretu crnogorski šampion će biti bez Vlada Popadića i Stefana Pješivca.

"Ne znamo u kojem ćemo biti sastavu, ali ko god da uđe u bazen mora da pokaže ono što se od njega traži. Protiv Primorja je teško dati prognozu, ali u duelu sa Mladošću ciljamo pobjedu, jer imamo kvalitet za to", ističe Kandić.

U A2 ligi, Primorac gostuje Naisu u Nišu, dok Kataro čeka Solaris iz Šibenika. Budva je slobodna...

Parovi 15. kola

Danas

Primorje - Jadran Carine (20)

Vojvodina - Mornar (19)

Mladost - Jug (20.45)

Radnički - POŠK (21)

Nedjelja (16. kolo)

Mladost - Jadran Carine (18)

Radnički - Mornar (17.30)

Vojvodina - POŠK (19)

Primorje - Jug (19.30)

Bonus video: