Darko Brguljan: Bitniji je spektakl nego sudije koje su imale svoj šou

„Nema potrebe komentarisati suđenje, oni su bili ružnija stvar ovog finala. Još jednom hvala publici, hvala svima koji su napravili ovakav spektakl, njih dvojica imali su neki svoj šou“, rekao je mlađi od dvojice Brguljana
179 pregleda 9 komentar(a)
Darko Brguljan, Foto: Beta/AP
Darko Brguljan, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 25.01.2016. 12:54h

Sa dva fenomenalna gola Darko Brguljan je nosio Crnu Goru sredinom finala Evropskog prvenstva, kada je rezultat bio na klackalici.

Poslije tih golova činilo se da Srbija neće i ne može pronaći način da preokrene rezultat. Ali, na kraju se, ipak, radovao domaćin.

„Ne znam šta bih rekao. Čestitke mojoj ekipi, borili smo se, dali smo maksimum u ovom trenutku, poslije dvije teške utakmice. Hvala još jednom ljudima koji su došli da navijaju za nas“.

„Bila je odlična vaterpolo utakmica, zaslužila je da bude finale, a presudile su nijanse. Čestitke Srbiji na zlatu, ali prije svega čestitke nama na odličnom turniru“, kaže Brguljan.

Na pitanje da prokomentariše suđenje, Darko je rekao:

„Nema potrebe komentarisati suđenje, oni su bili ružnija stvar ovog finala. Još jednom hvala publici, hvala svima koji su napravili ovakav spektakl, njih dvojica imali su neki svoj šou. Ali, bitnije je ovo drugo što je bilo viđeno, nego njih dvojica“.

Nismo bili gori?

„Nije nam lakše što nismo bili gori, kad nemamo zlato“, zaključuje Darko Brguljan.