Generalna proba u Dubrovniku

Naš nacionalni tim će igrati protiv Hrvatske, Njemačke i Brazila, a prvi rival su „panceri” u meču koji se igra danas od 17 časova
3 komentar(a)
Vaterpolisti Crne Gore, Foto: Wpolo.me
Vaterpolisti Crne Gore, Foto: Wpolo.me
Ažurirano: 04.01.2016. 12:44h

Pred crnogorskim vaterpolistima je posljednja etapa priprema za Evropsko prvenstvo, do čijeg je početka ostalo još pet dana.

„Ajkule” će naredna dva dana imati generalne probe na turniru u Dubrovniku, koje bi mogle da daju odgovor na pitanje koliko je selektor Vladimir Gojković mogao da uradi s ekipom za ukupno dvadesetak dana priprema koje su počele 14. decembra.

Naš nacionalni tim će igrati protiv Hrvatske, Njemačke i Brazila, a prvi rival su „panceri” u meču koji se igra danas od 17 časova.

U utorak prijepodne slijedi duel sa Brazilcima, na čijem je kormilu proslavljeni Ratko Rudić (11h), a za kraj i klasik protiv Hrvatske, jednim od favorita na predstojećem EP u Beogradu (18.20).

Gojković je juče u Dubrovnik poveo 18 igrača, a od njih 20 sa starta priprema nedostaju centar Filip Klikovac, koji je otpao zbog povrede posljednjeg dana 2015. godine, i Stefan Vidović. Dakle, još pet igrača je prekobrojno, a konačan spisak od 13 imena diktiraće vjerovatno i zdravstveni bilten.

Predrag Jokić ima problema sa ramenom, baš kao i Darko Brguljan, Draško Brguljan vuče povredu prsta, dok su Vjekoslav Pasković i Saša Mišić praktično zaliječili povrede koje su donijeli iz klubova.

Crna Gora je u grupi A na EP sa Španijom, Slovačkom i Holandijom, koja je prvi protivnik.

Bonus video: