Crnogorska selekcija u ponedjeljak počinje pripreme

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore u ponedjeljak 14. decembra u Budvi počeće pripreme za Evropsko prvenstvo, koje se u Beogradu održava od 10. do 23. januara 2016. godine
0 komentar(a)
Vladimir Gojković, Foto: Filip Roganović
Vladimir Gojković, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 10.12.2015. 12:59h

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore u ponedjeljak 14. decembra u Budvi počeće pripreme za Evropsko prvenstvo, koje se u Beogradu održava od 10. do 23. januara 2016. godine.

Selektor Vladimir Gojković će u prvom dijelu priprema moći da računa na 13 reprezentativaca. To su Darko Brguljan, Filip Klikovac, Luka Sekulić, Zdravko Radić, Jovan Sarić, Nikola Murišić, Janko Krivokapić, Danilo Adžić, Dejan Lazović, Bogdan Đurđić, Blažo Mitrović, Aleksandar Ivović i Antonio Petrović.

Iz VPSCG su obavijestili da Nikolasa Saveljića neće biti u sastavu zbog operacije, dok će se ostali igrači pripremama priključiti 17. decembra, nakon završetka obaveza u evropskim takmičenjima.

Vaterpolo selekcija 18. decembra putuje za Zadar, gdje će nastaviti pripreme za EP.

Pored selektora Gojkovića, u stručnom štabu reprezentacije su: Petar Porobić, Nenad Vukanić i Mladen Klikovac, doktor Predrag Dabović i fizioterapeut Dejan Mihajlović.

Crna Gora će u Beogradu igrati u grupi A sa Holandijom (10. januar), Španijom (12. januar) i Slovačkom (14. januar).

Bonus video: