Mlađan Janović: Nema razloga za brigu - do Evropskog prvenstva ćemo biti mnogo bolji

70 pregleda 2 komentar(a)
Mlađan Janović, Foto: Filip Roganović
Mlađan Janović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 01.12.2015. 21:32h

Mlađan Janović nije bio na nivou kakav zahtijeva ovaj meč, pokazalo se opet da Crna Gora teško može da pobjeđuje velike utakmice bez njegovih golova.

"Otvorili smo dobro utakmicu, a kasnije imali nekoliko šuteva u kojima je bilo svega - stative, prečke, čudne odbrane golmana protivnika... Srbija je aktuelni evropski i svjetski šampion, sastavljena je od vrhunskih igrača i znala je da kazni svaku našu grešku. Svakako su u prednosti u odnosu na nas, uigraniji su, ali nemam dilemu da ćemo do Evropskog prvenstva ući u pravu formu. Nismo ni kompletni, fale nam tri standardna reprezentativca i koji su bitni. Donose i promjenu ritma kada treba i nije bilo lako bez njih. Srbija je, s druge strane, bila samo bez Slobodana Nikića. Čestitam joj, zasluženo je pobijedila", rekao je Janović i dodao:

"Mnogo je 12 primljenih golova, ali kad god igramo sa njima bude tako. Dosta dobro se znamo i teško da ćemo u nekom međusobnom duelu biti malo pogodaka", istakao je Janović.

A jedan od lidera Srbije Andrija Prlainović već gleda ka EP u Beogradu.

"Nismo očekivali ovakvu pobjedu, jer su mečevi protiv Crne Gore često bili samo na jedan gol. Okrećemo se EP, domaćini smo i ne možemo da pobjegnemo od uloge favorita", rekao je Prlainović.

Da li bi titulu sa EP mijenjao za zlato na Olimpijskim igrama?

"Naravno da bih", zaključio je Prlainović.

Bonus video: