Jadran glatko izgubio u Dubrovniku

Velikan je pobijedio rezultatom 14:6, upisao je deveti trijumf u isto toliko utakmica u sezoni, a Novljani morali da se suoče sa drugom porazom (prvi upisali protiv Primorja)
102 pregleda 0 komentar(a)
VK Jadran Carine, Foto: Facebook/VK Jadran
VK Jadran Carine, Foto: Facebook/VK Jadran
Ažurirano: 20.11.2015. 19:32h

Ništa neočekivano se nije dogodilo u Dubrovniku - Jadran Carine je izgubio, Jug je dokazao zašto je u ovom trenutku najbolji tim u regionalnom takmičenju.

Velikan je pobijedio rezultatom 14:6, upisao je deveti trijumf u isto toliko utakmica u sezoni, dok su Novljani morali da se suoče sa drugim porazom (prvi upisali protiv Primorja).

Sve je od starta bilo jasno. Jug je dominirao, brzo poveo sa 4:1, na poluvremenu imao plus pet (7:2) i iz minuta u minut je tu prednost uvećavao.

Bilo je i devet golova razlike, a posljednji gol na utakmici postigao je Aleksa Ukropina.

Felipe Perone je predvodio domaćina sa pet golova, dok su strijelci za crnogorskog šampiona bili Vlado Popadić, Željko Kovačić, Ukropina, Miroslav Ranđić, Stefan Pješivac i Nikola Moskov.

Jadran sada konačno može da predahne, jer prvi put u sezoni neće igrati dvije utakmice u tri dana - u 10. kolu, koje se igra u nedjelju, biće slobodan.

Jug - Jadran Carine 14:6 (4:1, 3:1, 3:2, 4:2)

Dubrovnik - Bazen u Gružu. Sudije: Periš (Hrvatska), Abramović (Crna Gora). Igrač više: Jug 8 (3), Jadran Carine 9 (4). Peteri: Jug 1 (-).

Jug: Bijač (sedam odbrana), Macan 1, Fatović, Lončar 4, Joković, Garsija, Marković, Ivanković, Bautović, Perone 5, Benić, Obradović 2, Jarak (jedna odbrana), Vrlić 2.

Jadran Carine: Tešanović, Ukropina 1, Popadić 1, Kovačić 1, Vidović, Moskov 1, Banićević, Janović, Gardašević, Ranđić 1, Petrovski, Pješivac 1, Popović (šest odbrana), Spaić.

Bonus video: