Gojković okupio 18 igrača

Na treningu je bilo ukupno 18 igrača
141 pregleda 6 komentar(a)
Potencijalni vaterpolo reprezentativci, Foto: Wpolo.me
Potencijalni vaterpolo reprezentativci, Foto: Wpolo.me
Ažurirano: 16.11.2015. 18:36h

Kako je utakmica drugog kola Svjetske lige između vaterpolista Francuske i Crne Gore, koja je trebalo da se odigra sjutra, odložena zbog terorističkih napada u Parizu, selektor "ajkula" Vladimir Gojković je odlučio da večeras u Igalu okupi potencijalne reprezentativce.

Gojković je za ovu akciju okupio igrače iz tri domaća kluba (Jadran Carine, Primorac, Budva), kao i Danila Adžića, člana Partizana.

"Nakon otkazivanja duela sa Francuskom zbog terorističkih napada u Parizu, odlučili smo da ovaj termin rezervisan za reprezentaciju iskoristimo da okupimo igrače koji su potencijalni kandidati za seniorsku selekciju. Zbog obaveza klubova raspored je veoma zgusnut, i imamo jako malo prostora da se na ovaj način okupimo i radimo sa reprezentativcima. No, i ovo malo vremena koje provedemo zajedno iskoristićemo ga na pravi način, jer je nama svako okupljanje od velikog značaja. Kao što znate, već 1. decembra nas očekuje duel sa Srbijom u Budvi, a 14. zvanično počinju pripreme za Evropsko prvenstvo. U startu nećemo imati sve igrače na raspolaganju, a kompletni ćemo biti 18. decembra kada putujemo u Zadar na pripreme - rekao je Gojković, prenosi zvanični sajt Vaterpolo i plivačkog saveza (VPSCG).

Na treningu je bilo ukupno 18 igrača: Slaven Kandić, Stefan Vidović, Vlado Popadić, Stefan Pješivac, Aleksa Ukropina, Đuro Radović, Petar Tešanović (Jadran), Bogdan Đurđić, Miloš Konatar, Blažo Mitrović, Petar Ćetković, Bogdan Vujašević (Budva), Arsenije Stanović, Nikolas Saveljić, Janko Krivokapić, Uglješa Vukasović, Dimitrije Kriještorac (Primorac) i Danilo Adžić (Partizan).

Bonus video: