Vujasinović vodi Srbiju protiv Francuske

"Vjerujem da to govorim i u ime onih koji će sjutra debitovati. Pored debija osjetiće i zadovoljstvo igranja sa Filipovićem, Prlainovićem... Ne bih o Francuzima, daćemo sve od sebe da pobijedimo", izjavio je Vujasinović
83 pregleda 1 komentar(a)
Vladimir Vujasinović, Foto: Novosti.rs
Vladimir Vujasinović, Foto: Novosti.rs
Ažurirano: 19.10.2015. 16:12h

Selektor juniorske vaterpolo selekcije Srbije Vlada Vujasinović predvodiće sjutra sa klupe podmlađeni A tim na startu Svjetske lige protiv Francuske.

Kako je na konferenciji za medije rekao selektor seniorske ekipe Dejan Savić, takva odluka je donijeta pošto će u sastavu biti dosta igrača koji su na juniorskom prvenstvu svijeta u Almatiju osvojili šampionsku titulu.

"Presrećan sam što ću biti na klupi A reprezentacije. Vjerujem da to govorim i u ime onih koji će sjutra debitovati. Pored debija osjetiće i zadovoljstvo igranja sa Filipovićem, Prlainovićem... Ne bih o Francuzima, daćemo sve od sebe da pobijedimo", izjavio je Vujasinović.

Uoči utakmice na Tašmajdanu biće priređen pravi spektakl, jer će publika imati prilike da vidi defile selekcija koje su ove godine osvojile zlatne medalje u Svjetskoj ligi u Bergamu, na seniorskom prvenstvu Evrope u Kazanju, Evropskim igrama u Bakuu i juniorskog prvenstva svijeta u Almatiju.

Bonus video: