Jadran želi šest bodova iz Kragujevca i Novog Sada

82 pregleda 0 komentar(a)
VK Jadran Carine, Foto: Facebook/VK Jadran
VK Jadran Carine, Foto: Facebook/VK Jadran
Ažurirano: 09.10.2015. 12:03h

Pobjedama nad POŠK-om i Mornarom vaterpolisti Jadran Carina su upisali start kakav su željeli u regionalnom takmičenju.

Sada su na redu utakmice trećeg i četvrtog kola nakon dvosedmične pauze zbog evropskih takmičenja, a Novljani gostuju srpskim timovima - večerašnji rival je Radnički (20.30), a u nedjelju crnogorskog šampiona čeka Vojvodina u Novom Sadu (19.30).

Sastav Vladimira Gojkovića je favorit u oba susreta i očekuje se da donese šest bodova sa ovih gostovanja. Ipak, sve treba da dokaže u bazenu...

"Realnost je da smo favoriti u obje utakmice i da sve zavisi od nas. Ako uđemo u mečeve ozbiljno i nametnemo ritam po kojem smo prepoznatljivi na startu sezone, onda problema neće biti ni protiv Radničkog ni protiv Vojvodine, pogotovo tu mislim da duel sa mladom ekipom iz Novog Sada. Zadovoljni smo načinom na koji smo otvorili sezonu, ali smo takođe i svjesni da imamo dosta prostora da napredujemo", rekao je golman Jadrana Slaven Kandić.

Jadran je do sada u sezoni odigrao devet utakmica i ima skor od osam pobjeda i jednog poraza. Jedini koji je savladao tim sa Škvera je Spartak iz Volgograda na prvom kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona u Herceg Novom.

A preostala tri crnogorska tima nastup u A2 ligi regionalnog takmičenja počinju sjutra. Budva dočekuje niški Nais, Primorac čeka Solaris iz Šibenika, dok Kataro gostuje Jadranu u Splitu.

Treće kolo (danas)

Radnički - Jadran Carine (20.30)

Primorje - Crvena zvezda (19)

Vojvodina - Jug (19.30)

Mornar - POŠK (19.30)

Mladost - Partizan (20.45)

Četvrto kolo (nedjelja)

Vojvodina - Jadran Carine (19.30)

Mladost - Crvena zvezda (19)

Primorje - Partizan (19)

Radnički - Jug (19.15)

Bonus video: