Primorac razbijen: Mjeru Kotoranima uzeo je i Eslingen

Primorac danas upisao dva poraza, a posebno boli ovaj od njemačkog tima rezultatom 13:9
76 pregleda 1 komentar(a)
Primorac, Foto: Facebook.com
Primorac, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 03.10.2015. 16:21h

Primorac više nema šansi da se domogne druge runde Evrokupa, ali je eliminacija u prvom kolu najmanji problem za bivšeg prvaka Evrope.

Kotorani su danas doživjeli dva poraza, a ako je prvi od Segeda bio i očekivan (14:3), sigurno je svima teško pao peti u nizu na turniru u Budimpešti koji je upisao protiv Eslingena.

Njemci su lako izašli na kraj sa mladim sastavom Primorca i slavili rezultatom 13:9, što najbolje pokazuje koliko je crnogorski tim u ovom trenutku daleko i od prosječnih evropskih ekipa. Eslingen i Primorac su do međusobnog susreta bili jedini timovi na turniru bez ijednog boda.

Šest od devet pogodaka Primorca postigao je Nikolas Saveljić (iz osam pokušaja), a upisali su se i Ivan Radonjić (dva puta) i Uglješa Vukasović.

Izabranici Miodraga Mirovića će u Budimpešti odigrati još jedan meč, sjutra od devet časova protiv Strazbura, i ta utakmica je revijalnog karaktera. Ipak, očekuje se reakcija tima iz drevnog grada.

Primorac je protiv Eslingena vodio sa 2:0 i 3:1, a onda mu je trebalo čak 16 minuta da opet zatrese mrežu protivnika. Uradio je to Radonjić u posljednjim sekundama treće četvrtini kada je već bilo kasno (za 10:4).

Bonus video: