Jadran protiv Breše za plasman u elitu

Sastav iz Lombardije svakako nije nepobjediv, ali Novljani su imali bolje opcije od sudara sa Italijanima, jer su potencijalni rivali bili i njemački Hanover i Marsej iz Francuske
1 komentar(a)
VK Jadran Carine, Foto: Facebook/VK Jadran
VK Jadran Carine, Foto: Facebook/VK Jadran
Ažurirano: 22.09.2015. 11:50h

Jadran Carine nije imao sreće u žrijebu za plej-of za Ligu šampiona - posljednji rival na putu do elite mu je Breša, italijanski vicešampion.

Sastav iz Lombardije svakako nije nepobjediv, ali Novljani su imali bolje opcije od sudara sa Italijanima, jer su potencijalni rivali bili i njemački Hanover i Marsej.

Breša je bez sumnje teži rival od pomenutih, ali crnogorski šampion nije bez šansi da se domogne Lige šampiona kroz dvomeč sa italijanskim predstavnikom.

Breša je sastavljena uglavnom od potencijalnih italijanskih reprezentativaca, tu je i Španac Giljermo Molina, a beka igra Sava Ranđelović, koji je sa Srbijom pokorio Evropu i svijet u prethodne dvije godine. Za ovaj tim nastupa i njegov zemljak Nemanja Ubović...

Prvi meč se igra 3. oktobra u Herceg Novom, revanš je 17. u Breši.

Ako Jadran prođe u Ligu šampiona igraće u grupi A sa Barselonetom, Egerom, Olimpijakosom, Špandauom i pobjednikom kvalifikacionog duela između Primorja i Hanovera.

Primorje je favorit u duelu sa Hanoverom, OSC ima veće šanse od Oradee, kao i Solnok koji je na žrijebu izvukao Marsej.

Poražene ekipe iz plej-ofa nastavljaju takmičenje u Evrokupu.

Bonus video: