Poraz Budvana bez posljedica

Bolja od crnogorskog vicešampiona bila je Verona sa 11:6, pa je naš predstavnik turnir završio na trećem mjestu sa četiri boda - prva je bila Verona sa sedam, a druga Oradea sa pet. Valeta je nastup završila sa sva tri poraza
0 komentar(a)
Marko Vukmirović, Foto: Luka Zeković
Marko Vukmirović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 06.09.2015. 10:39h

Budva je porazom završila prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona u Valeti, ali je i mogla da ga priušti nakon što je još ranije obezbijedila plasman u narednu rundu.

Bolja od crnogorskog vicešampiona bila je Verona sa 11:6, pa je naš predstavnik turnir završio na trećem mjestu sa četiri boda - prva je bila Verona sa sedam, a druga Oradea sa pet. Valeta je nastup završila sa sva tri poraza.

Najefikasniji kod Budvana je bio Petar Ćetković sa tri gola, dok su po jedan pogodak postigli Blažo Mitrović, Bogdan Vujašević i Stefan Kovačević.

Verona - Budva 11:6 (3:2, 2:3, 4:0, 2:1)

Valeta - Gradski bazen. Sudije: Henčel (Njemačka), Vogel (Mađarska).

Verona: Oliva, Di Fulvio 1, Brambila, Kopoli, Vergano 1, Petković 3, Buzilaki, Jelača, Mirarki 4, Bini, Raci, Dezerti 2, Bjađi-Antoneli.

Budva: Lazović, Manojlović, Ćupić, Vujašević 1, Mitrović 1, S. Ćetković, Radunović, Đurđić, Kovačević 1, Radanović, P. Ćetković 3, Franeta, Krivokapić.

Bonus video: