DILEME PRAKTIČNO NEMA

Gojković novi selektor "ajkula", Porobić u stručnom štabu

Izbor je pao na čovjeka koji se od vaterpola oprostio na Olimpijskim igrama u Londonu i potom preuzeo Jadran, koji je sa njim na klupi dva puta bio šampion Crne Gore, a osvojio je tri nacionalna Kupa
114 pregleda 36 komentar(a)
Jadran, Vladimir Gojković, Foto: Savo Prelević
Jadran, Vladimir Gojković, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.08.2015. 01:15h

Istog dana u kojem je objavljeno da Ranko Perović više nije selektor crnogorskih vaterpolista, doznalo se da će ga naslijediti Vladimir Gojković.

Tokom jučerašnjeg dana u vaterpolo krugovima su mogle da se čuju dvije verzije o budućnosti reprezentacije, nakon što je jedan dio igrača u budvanskom hotelu "Splendid" održao sastanak sa predsjednikom Vaterpolo saveza (VPSCG) Srđanom Kovačevićem.

Ispostavilo se da je prva tačna - naredni selektor će biti sadašnji trener Jadrana, a dio stručnog štaba biće Petar Porobić, bivši selektor, a sada predsjednik Stručnog savjeta i direktor u VPSCG, saznaju "Vijesti".

Postojala je i opcija po kojoj bi se Porobić vratio na čelo "ajkula", gdje je bio od formiranja reprezentacije do avgusta 2011. godine, a da Gojković bude uključen u rad sa seniorskom ekipom i preuzme brigu o mlađim kategorijama.

Izbor je pao na čovjeka koji se od vaterpola oprostio na Olimpijskim igrama u Londonu i potom preuzeo Jadran, koji je sa njim na klupi dva puta bio šampion Crne Gore, a osvojio je tri nacionalna Kupa.

Do zvanične potvrde iz VPSCG je bilo nemoguće doći...

Preporučujemo za Vas