Draško Brguljan: S ovakvim napadom ne možemo nikog da dobijemo

"Šutevi su nam bili jako loši, njihov golman praktično nije imao nekih odbrana. Taj segment igre moramo da popravimo ako mislimo da nešto napravimo na šampionatu", rekao je Brguljan
114 pregleda 47 komentar(a)
Draško Brguljan, Foto: Reuters
Draško Brguljan, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.07.2015. 14:55h

"Nikog ne možemo da pobijedimo s ovakvim napadom", rekao je Draško Brguljan nakon remija protiv Australije (5:5) u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Kazanju.

Poruka je više nego jasna...

"Šutevi su nam bili jako loši, njihov golman praktično nije imao nekih odbrana. Taj segment igre moramo da popravimo ako mislimo da nešto napravimo na šampionatu. Moramo da dobijemo Japan, a onda da vidimo rezultat meča Srbija - Australija. Sigurno da možemo bolje od ovoga. Odbrana je bila dobra, sveli smo Australiju na svega pet golova. I igrač više je fukcionisao kako treba, ali napad nikako da krene. Nadam se da ćemo Japan da pobijedimo sa velikom razlikom, a onda nas u osmini finala čeka Kazahstan ili Južna Afrika. Potom Grčka ili Hrvatska", kazao je Brguljan.

Odbrana je bila bolja dio tima.

"Odbrana je bila odlična, Miloš Šćepanović na golu takođe, tri četvrtine smo držali sve u svojim rukama, imali smo dobar rezultat, a onda pad. To nam se događalo i u pripremnim utakmicama. S obzirom na to da smo bili na pragu da izgubimo onda ovaj neriješen ishod nije loš. Australija je pokazala da je moćna ekipa, fizički veoma jaka. Mi smo pali u finišu na fizičkom planu.

Predrag Jokić je bio zadovoljan bodom nakon svega viđenog.

"Počeli smo dobro, ali je to sve bilo na mahove. Na kraju moramo da budemo prezadovoljni remijem. Okrećemo se Japanu, pa da se pripremimo za osminu finala. Nismo ni očekivali laku utakmicu protiv Australije i sada zavisimo od drugih", istakao je Jokić.

Bonus video: