Savić: Dobar početak, solidna odbrana

"Početak je bio dobar, mada je bilo na startu teško na obje strane. Solidna odbrana, uspijevali smo da se odvojimo golovima iz igre. Crna Gora je imala posljednji trzaj kada je stigla na minus jedan, ali smo se sa dva brza pogotka vratili i priveli utakmicu kraju", rekao je Savić
0 komentar(a)
Dejan Savić, Budimpešta, Foto: Waterpolo.hu
Dejan Savić, Budimpešta, Foto: Waterpolo.hu
Ažurirano: 27.07.2015. 19:45h

U taboru sprskih vaterpolista nema euforije nakon pobjede nad Crnom Gorom na otvaranju Svjetskog prvenstva.

"Početak je bio dobar, mada je bilo na startu teško na obje strane. Solidna odbrana, uspijevali smo da se odvojimo golovima iz igre. Crna Gora je imala posljednji trzaj kada je stigla na minus jedan, ali smo se sa dva brza pogotka vratili i priveli utakmicu kraju", rekao je selektor Srbije Dejan Savić.

Filip Filipović je sa tri gola predvodio Srbiju do trijumfa koji, kako kaže, ne znači ništa.

"Pobjeda na otvaranju je uvijek bitna, ali i u stvari ne znači ništa. Dobro je što smo odigrali pravu utakmicu, bili smo strpljivi, izgurali smo do kraja sve što smo htjeli. Idemo dalje, tek počinje turnir, a mi se okrećemo Japanu, koji ćemo takođe ozbiljno shvatiti. Čestitam Crnoj Gori, moglo je da bude i drugačije, ali nama su ušli neki šutevi kada je trebalo, a i imali smo na golu raspoloženog Gojka Pijetlovića", kazao je Filipović.

Bonus video: