Vaterpolo i plivački savez dobio 155 hiljada eura od EPCG

Ugovor je potpisan na jezeru Krupac, a Vojinović i Porobić su izrazili nadu da će Nikšić, izgradnjom bazena, postati baza iz koje će se regrutovati vaterpolo i plivački talenti
121 pregleda 1 komentar(a)
Ranko Vojinović i Petar Porobić, Foto: Svetlana Mandić
Ranko Vojinović i Petar Porobić, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 20.07.2015. 13:58h

Direktor Direkcije za ljudske resurse u Elektroprivredi Crne Gore Ranko Vojinović i direktor Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore Petar Porobić potpisali su jednogodišnji ugovor o generalnom sponzorstvu u iznosu od 155 hiljada eura.

"Nadamo se da će uz pokroviteljstvo EPCG i talenat „ajkula“ na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kazanju biti nastavljen niz vrhunskih rezultata iz prošlog perioda. Elektroprivreda je opredijeljena da i u budućnosti doprinosi afirmaciji vrhunskih sportskih i takmičarskih dostignuća", kazao je Vojinović.

Porobić je napomenuo da saradnja sa Elektroprivredom, koja traje od 2008. godine, omogućava bolje uslove za nastup kako A reprezentacije, tako i ostalih selekcija. Izrazio je nadu da će EPCG i u narednom periodu biti uz VPSCG i da će to biti podsticaj za ostvarenje ciljeva.

"Godina koja je pred nama značajna je u takmičarskom smislu i tu nam je pomoć EPCG od neprocjenjive vrijednosti", kazao je Porobić. Ugovor je potpisan na jezeru Krupac, a Vojinović i Porobić su izrazili nadu da će Nikšić, izgradnjom bazena, postati baza iz koje će se regrutovati vaterpolo i plivački talenti.

Bonus video: