Primorac i Budva odlučuju o drugom mjestu

Odluka pada sjutra veče - dva rivala se sastaju u Kotoru (19 časova) i pobjednik je na dobrom putu da ode na megdan Novljanima u borbi za trofej
1 komentar(a)
Bogdan Đurđić, Foto: Vesko Belojević
Bogdan Đurđić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 27.04.2015. 15:44h

Jadran je praktično završio svoju misiju u Mini ligi i osigurao prvo mjesto i plasman u finale, a drugog putnika rješavaju Primorac i Budva.

I odluka pada sjutra veče - dva rivala se sastaju u Kotoru (19 časova) i pobjednik je na dobrom putu da ode na megdan Novljanima u borbi za trofej.

Budva u ovaj duel ulazi s bodom više, ali prava na optimizam imaju i Kotorani, koji su bili nadomak trijumfa u međusobnom duelu u prvom kolu Mini lige. Budvani su tada izjednačili u posljednjim sekundama i taj bod na kraju može da bude presudan.

Ali, Primorac ima šansu da slavi na svom bazeni i sve okrene na svoju vodenicu, iako je pod znakom pitanja nastup dvojice bitnih igrača - Danila Adžića i Dimitrija Kriještorca.

"Sigurno da je ovo možda i najvažnija utakmica u sezoni za oba tima. Mislim da su šanse podjednake i da će biti bliža pobjedi ekipa koja u meč uđe strpljivije i skoncentrisanije. Spremali smo se dobro za ovu utakmicu, tako da nema nepoznanica među nama. Moramo da pronađemo način da zaustavimo njihovog centra Nikolu Murišića. Ne znamo da li ćemo biti kompletni, ali svakako jurimo tri boda", rekao je golman Primorac Uglješa Brguljan.

Da je ulog veliki znaju i u Budvi.

"Definitivno je ovo utakmica odluke. Ako ne dođemo do pobjede ostaju nam samo teoretske šanse za plasman u finale. Primorac je podigao formu u odnosu na polovinu sezone, uigraniji je i biće teško savladati ga u Kotoru. Očekuje nas borbena utakmica, vjerovatno na mali broj golova i ko se bolje snađe i bude mirniji u napadu osvojiće tri boda", kazao je adut Budvana Bogdan Đurđić.

Duel između Katara i Jadrana igra se u srijedu od 19 časova, takođe u Kotoru.

Bonus video: