Primorac se nada prvom trijumfu

75 pregleda 0 komentar(a)
Primorac, Foto: Facebook.com
Primorac, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 17.01.2015. 09:27h

Nakon devet utakmica u kojima je upisao samo bod Primorac ima realnu šansu da juri prvi trijumf u regionalnom takmičenju ove sezone.

U Kotor stiže Medvešćak, tim koji je do sada jedine bodove osvojio upravo protiv Primorca u Zagrebu (10:9) i Jadrana, kojem je u Utrinama iznenađujuće uzeo bod. U drevnom gradu vjeruju da je došlo vrijeme za prvo slavlje...

"I pred prethodni duel s Jadranom smo ovaj meč apostrofirali kao taj u kojem bi mogli da jurimo pobjedu. Optimisti smo, iako za nas nema lakih protivnika, ne smijemo ni u jedan meč da uđemo misleći da je pobjeda obezbijeđena. Nadamo se da možemo do prve pobjede, ali niko se ne zavarava da će put do nje biti lagan", rekao je trener Primorca Miodrag Mirović.

Za razliku od duela s Jadranom prošle subote, sastav Primorac je mnogo jači, jer fale samo Miodrag Matković i Marko Radonjić. U ekipu se vraćaju Matija i Uglješa Brguljan, Nikolas Saveljić, Đorđe Bulatović, Uglješa Vukasović...

"Zdravstveni bilten je mnogo bolji, izuzev Matkovića i Radonjića. Nadam se prvom trijumfu", dodao je Mirović.

U istoj grupi, Jadran je u ovom kolu slobodan, dok Budva u grupi A gostuje jednoj od dvije ekipe sa svim pobjeda,a u sezoni - riječkom Primorju.

Bez prvog centra Nikole Murišića (nije otputovao na ovaj meč zbog prehlade) šanse za dobar rezultat u Rijeci su još manje. Takođe, član Budve više nije Nikola Marković, koji je slobodan u potrazi za novim klubom.

"Pokušaćemo da pružimo što jači otpor velikom favoritu", kazao je Đorđe Tešanović.

Parovi 12. kola

Grupa A

Primorje - Budva (19)

Mladost - POŠK (18)

Branik - Radnički (19)

Četvrtak (22. januar)

Jadran ST - Partizan

Grupa B

Primorac - Medvešćak (19)

Crvena zvezda - Jug (18)

Vojvodina - Mornar (19)

Slobodan je Jadran

Bonus video: