Mlađan Janović najbolji vaterpolista Crne Gore

191 pregleda 1 komentar(a)
Mlađan Janović, Foto: Reuters
Mlađan Janović, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.12.2014. 17:00h

Nakon što je sa rukometašicom Katarinom Bulatović, neočekivano, podijeli nagradu za najboljeg sportistu Crne Gore u 2014. godini (desni bek Budućnosti je imala bolje klupske i individualne rezultate), stiglo je novo priznanje, ovoga puta sasvim očekivano - Mlađan Janović je i najbolji vaterpolista Crne Gore u godini na izmaku, odlučio je VPSCG.

Za najboljeg mladog vaterpolistu u 2014. godini proglašen je član Jadrana iz Herceg Novog i mlade reprezentacije Stefan Pješivac.

Priznanje za zaslužnog sportskog radnika biće dodijeljeno Đorđiju Đuroviću iz Kotora, zbog dugogodišnjeg angažovanja i doprinosa u radu i afirmaciji vaterpolo sporta u Crnoj Gori.

Posebna priznanja biće dodijeljena Marku Đuroviću iz Podgorce (aranžman i muzika) i Ljubu Jovoviću (tekst), autorima himne VPSCG ,,Ajkule".

Nagrade će biti uručene na ''Večeri crnogorskog vaterpola'' koja će se održati u Hotelu ''Splendid'' 20. januara 2015. godine sa početkom u 19 sati.

Istog dana u terminu od 17 sati naša reprezentacija igraće sa selekcijom Turske u Budvi meč četvrtog kola preliminarne faze Svjetske lige.

Bonus video: