Jadran 4. put zaredom osvojio Kup

"Iskreno plašio sam se da nam se veliki broj neiskorišćenih šansi iz Herceg Novog ne obije o glavu", istakao Vladimir Gojković
90 pregleda 1 komentar(a)
Jadran, Foto: Arhiva “Vijesti”
Jadran, Foto: Arhiva “Vijesti”
Ažurirano: 21.12.2014. 21:23h

Čevrti put zaredom, šesti ukupno od kada je Crna Gora nezavisna, Jadran je osvojio Kup Crne Gore.

Novljani su i u revanšu u Budvi, kao i u četvrtak, slavili sa 7:5 i potvrdili dominaciju u ovom takmičenju.

„Najprije bih čestitao Budvi na dvije korektne utakmice, iskreno plašio sam se da nam se veliki broj neiskorišćenih šansi iz Herceg Novog ne obije o glavu. Ali opet je odbrana bila na velikom nivou, napad nije funkcionisao i sigurno je to nešto što moramo da analiziramo i popravimo. Naravno, čestitam i mojim igračima, odigrali su na vrhunskom nivou, vratilo im se za ono kako rade. Nemam bukvalno šta da im zamjerim”, rekao je Vladimir Gojković.

Budvani su imali šansu, ali je pobijedio bolji tim.

"Jadran je zasluženo slavio. Na početku smo napravili nekoliko grešaka koje su nam se osvetile. Momci su se borili do kraja, dali su maksimum, ali ovog puta to nije bilo doovoljno. Ostaje nam da treniramo i ispravljamo greške koje su očigledne, idemo dalje. Ovo nije rezultat sa prevelikom razlikom, stalno smo bili u igri, ukoliko ispravimo greške moći ćemo da igramo egal sa Jadranom u prvenstvu”, istakao je trener Budve Nebojša Milić.

Budva - Jadran 5:7 (1:3, 3:2, 1:0, 0:2)

Budva - Bazen „Dragan Trifunović“. Gledalaca: 300. Sudije: Abramović (Kotor), Obradović (Herceg Novi). Igrač više: Budva 7 (1), Jadran 8 (3).

Budva: Kralj (šest odbrana), Vukmirović, Vujašević, Ćetković 1, Kovačević, Ma. Konatar 1, Radanović, Tešanović, Tenžera, Murišić 1, Radunović 1, Đurđić, Mi. Konatar, Mitrović 1.

Jadran: Kandić (17 odbrana), Ukropina, Popadić 2, Sekulić, Vidović 2, Porobić, Baničević 1, Sarić 2, Latinović, Spaić, Drašković, Pješivac, Popović, Giga.

Bonus video: