Budvani jure dva gola minusa protiv Jadrana

Jadran brani dva gola prednosti iz prve utakmice u Igalu. Ako Budvani slave sa istom razlikom u revanšu, pobjednika Kupa će odlučiti peterci
0 komentar(a)
Slaven Kandić, Foto: Zoran Đurić
Slaven Kandić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 21.12.2014. 11:22h

Jadran je prije tri noći u Igalu napravio prvi korak ka odbrani trofeja Kupa Crne Gore koji je osvajao tri godine zaredom, ali nakon svega viđenog u prvoj utakmici i Budva ima čemu da se nada.

Novljani su slavili sa 7:5 u četvrtak u meču koji su obilježile fenomenalne odbrane oba tima, ali i veoma loš napad - Jadran je iskoristio tri napada s igračem više iz 13 pokušaja, Budvani jedan od 11...

Kandić: Nećemo braniti razliku

Jadran večeras u Budvi (21 čas) ni ne pomišlja da brani trijumf od dva gola razlike.

"Idemo na pobjedu, niko ne želi da brani tu razliku. Mislim da je u prvom duelu uticala važnost utakmice, dosta se nervozno igralo i to se odrazilo na napad, gdje smo mnogo promašivali. Mogli smo da slavimo i ubjedljivije, ali i ovaj rezultat je po meni dovoljan, s tim što moramo da budemo ozbiljni. Igrali smo odlično u odbrani u prvom meču i ako to ponovimo i u revanšu, na dobrom smo putu da odbranimo trofej i potvrdimo dominaciju", rekao je Kandić.

Đurđić: Sve je otvoreno

Ako odigra u napadu kao u prvoj utakmici, Budva nema velike šanse da se domogne pehara u Kupu.

"Ekipe su približnog kvaliteta. Utakmica u Igalu mogla je da se završi i drugačije, ali imamo aktivan rezultat. Minus dva ne znači ništa ako odigramo na istom nivou agresivnosti, sa nekoliko taktičkih promjena", kazao je Bogdan Đuđić i pojasnio šta Budva mora da popravi:

"Najviše smo vježbali napad s igračem više, bili smo vrlo loši u tom segmentu, jer smo dali samo jedan gol. Odbrana s igračem manje je bila sasvim korektna, ali moramo da nađemo rješenje za defanzivu protivnika. Nećemo se opterećivati rezultatom, potpuno normalno ćemo ući u utakmicu. Nema potrebe da žurimo, moramo da budemo maksimalno smireni i skoncentrisani", zaključio je Đurđić.

Bonus video: