Budva ostala bez pobjede osam sekundi prije kraja

54 pregleda 0 komentar(a)
Bogdan Đurđić, Foto: Vesko Belojević
Bogdan Đurđić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 06.12.2014. 19:26h

Budva je samo remizirala sa Jadranom iz Splita, još jednom je razočarala na svom bazenu, i taj remi bi na kraju mogao da je košta plasmana u Ligu za prvaka u regionalnom takmičenju.

U crnogorskoj metropoli turizma je bilo 8:8, a Budva je ostala bez trijumfa osam sekundi prije kraja kada je Hrvoje Brlečić postigao treći gol na utakmici i postavio konačan rezultat.

Prethodno, Budvani su otvorili utakmicu pogotkom Petra Ćetkovića, ali su onda upali u krizu, pa su Splićani vodili i sa tri gola razlike (4:1 i 5:2).

Gosti iz Dalmacije su na kraju treće četvrtine vodili sa 5:3, a u posljednjih osam minuta se probudio tek oporavljeni Bogdan Đurđić.

Potencijalni reprezentativac je u tom dijelu igre postigao četiri gola, jedan je dao i Marko Konatar, pa su Budvani na vidiku imali tri boda.

Đurđić je posljednji gol dao 22 sekunde prije kraja, a onda je uslijedio šokantan pogodak šraubom Brlečića.

Jadranu je ovo prvi remi u sezoni, a ima i pobjedu i sedam poraza.

Budva, s druge strane, ima skor od tri trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Budva - Jadran Split 8:8 (1:3, 1:2, 1:0, 5:3)

Budva - Bazen "Dragan Trifunović". Gledalaca: 300. Sudije: D. Adžić (Crna Gora), Savinović (Hrvatska). Igrač više: Budva 6 (2), Jadran 5 (1).

Budva: Kralj (10 odbrana), Vukmirović, Ćetković 1, Kovačević 1, Mitrović, Radanović, Tešanović, Tenžera, Murišić, Vujašević, Đurđić 4, Mi. Konatar, Ma. Konatar 2.

Jadran: Ančić, Perić, Drobac, Vukić 4, Divković, Santini 1, Tonković, Milardović, Buzdovčić, Lisica, Brlečić 3, Strujić (osam odbrana).

Bonus video: