Odložen vaterpolo meč Partizan - Galatasaraj

1 komentar(a)
Vaterpolo, Foto: Reuters
Vaterpolo, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.11.2014. 11:58h

Meč Lige šampiona u vaterpolu između Partizana i Galatasaraja neće biti odigran u subotu, već je odložen do daljnjeg, saopštio je beogradski klub.

Razlog je ubistvo srpskog navijača Marka Ivkovića koji je preminuo prošlog petka prije košarkaške utakmice Galatasaraja i Crvene zvezde.

Naime, MUP Srbije je saopštio da ne postoje bezbjedonosni uslovi da utakmica na Banjici bude odigrana i da bi rizik bio prevelik kada bi turski tim u ovom trenutku gostovao u Beogradu.

Zbog ubistva Ivkovića je prošle sedmice odložen i meč fudbalske Superlige Srbije između Voždovca i Novog Pazara, a navijači Galate su prethodnih dana nastavili da šokiraju javnost transparentima i prozivanjima na društvenim mrežama.

Partizan i Galatasaraj je trebalo da odigraju prvi meč Lige šampiona, a u turskom timu igraju četiri crnogorska igrača - Miloš Šćepanović, Mlađan Janović, Vjekoslav Pasković i Nikola Vukčević.

O odlaganju se šuškalo prethodnih dana kada je Galatasaraj objavio da je odustao od ranijeg dolaska u Beograd gdje je trebalo da sparinguje sa Crvenom zvezdom.

Bonus video: