Primorac zaleđen na minus pet u Novom Sadu

Kotorani poraženi sa pet golova razlike od Vojvodine
68 pregleda 2 komentar(a)
Primorac - Jadran, Foto: Arhiva “Vijesti”
Primorac - Jadran, Foto: Arhiva “Vijesti”
Ažurirano: 23.11.2014. 21:18h

Primorac je poslije osam kola u Regionalnoj ligi posljednji na tabeli u grupi G nakon što ga je deklasirala Vojvodina u Novom Sadu.

Kotorani nisu imali šansi protiv ekipe s kojom su na startu lige remizirali kod kuće, a kolika je bila razlika između dva tima govori konačan rezultat - 8:3 (2:1, 2:0, 3:0, 1:2).

Razlika u kvalitetu, naravno, nije tolika, niti se može reći za Novosađane da su i za jedan pogodak bolji od sastava Miodraga Mirovića. Ali, mladi sastav nije mogao da izbjegne šesti poraz u ligi...

Crnogorski tim je stigao do 1:1 na početku, a drugi pogodak na meču postigli su za 8:2 na startu posljednje četvrtine. Pogotke za Primorac dali su Danilo Adžić, Dimitrije Kriještorac i Goran Grgurević.

Vojvodina - Primorac 8:3 (2:1, 2:0, 3:0, 1:2)

Novi Sad - Gradski bazen. Sudije: Franulović, Matijević (Hrvatska).

Vojvodina: Vitorović, Petrovski 1, Šiman, Rogač, Mitrović 1, Vasić 3, Gvozdanović 1, Ćatović 1, Trkulja 1, Marić, Matković, Bosančić, Dobožanov, Čikvinidze.

Primorac: U. Brguljan, Celatis, Bulatović, Kriještorac 1, Latković, Andrić, Adžić 1, Matković, Mačić, Krivokapić, Vukasović, Grgurević 1, Stanović, Saveljić.

Bonus video: