Jadran teško može do četvrtfinala Evrokupa

Novljani moraju da pobijede Vuljagmeni, ali zavise i od meča Akvakjara - Utreht
0 komentar(a)
Jovan Sarić, Foto: Boris Pejović
Jovan Sarić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 01.11.2014. 19:58h

Jadran je današnja dva meča na turniru u Atini odradio bez greške, savladao je autsajdere Eslingen (22:9) i Utreht (14:3), ali pred posljednje kolo baš i nema velike šanse da se domogne četvrtfinala Evrokupa.

Prvi uslov je da pobijede Vuljagmeni (sjutra od 11.30), koji nakon četiri meča ima dva boda više od crnogorskog šampiona, ali i zavise od toga šta će uraditi Akvakjara koja se sastaje sa Utrehtom.

Jadran pred posljednje kolo ima plus dva bolju gol-razliku od Italijana, i teško je očekivati da će i na kraju (čak i ako savladaju Vuljagmeni) biti u plusu s obzirom na to da Akvakjara ima mnogo lakšeg rivala...

Grci su pobijedili danas Sintez sa 11:8, ali će Rusi sigurno osvojiti jedno od prva dva mjesta pošto je teško zamislivo da izgube bodove od Eslingena u posljednjem kolu.

Tako su pred sjutrašnji program u Atini četiri od ukupno šest timova u igri za plasman među osam najboljih.

Vuljagmeni i Sintez trenutno imaju po devet bodova, Jadran i Akvakjara po sedam...

Tabela

Utreht - Jadran 3:14 (1:3, 2:4, 0:2, 0:5)

Atina - Gradski bazen. Sudije: Matahe (Rumunija), Kokaragadž (Turska).

Utreht: R. Hepelman, Landeverd, Antjes, De Fogt, Fraundfelder, J. Van den Berselar 1, Aulo Dijas, Jansen 1, B. Van den Berselar, Spajker, Foster, B. Hepelman 1, Garos.

Jadran: Kandić, Ukropina 1, Popadić 1, Sekulić 4, Vidović, Porobić, Banićević 1, Sarić 1, Latinović, Spajić, Drašković 5, Pješivac 1, Kolesko.

Bonus video: