O selektorima narednog mjeseca

4 komentar(a)
Ažurirano: 10.10.2014. 16:00h

O povjerenju selektoru seniorske reprezentacije Ranku Peroviću i mlađih kategorija Mirku Vičeviću raspravljaće se narednog mjeseca, najupečatljiviji je zaključak sa danas održane 10. sjednice Upravnog odbora Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore (VPSCG).

Kao što je i najavljeno, selektori tek treba da kompletiraju i podnesu izvještaje Upravnom odboru, a kako sada stvari stoje, naredna sjednica UO, nakon koje će se i zvanično znati da li se sadašnjim selektorima daje podrška ili ne, održaće se sredinom novembra.

Danas su na dnevnom redu bila uglavnom finansijska pitanja. Usvojen je zapisnik sa posljednje sjednice održane 08. jula ove godine, a UO je i "jači" za dva imena - novi članovi UO postali su Ivan Bulatović i Miodrag Radonjić. Takođe, verifikovana je odluka o učešću u Svjetskoj ligi...

Na zvaničnom sajtu VPSCG navodi se i da će već naredne sedmice biti intenzivirani razgovori oko rekonstrukcije zatvorenog plivačkog bazena u Nikšiću, a pokrenuta je inicijativa oko uspostavljanja saradnje sa Vaterpolo i plivačkim savezom Bosne i Hercegovine.

Bonus video: