Jadran pobijedio Hanover

To je prvi trijumf hercegnovskog tima u dosadašnjem dijelu kvalifikacija. Jadran je jutros poražen od Sinteza 8:6, dok je juče igrao sa Oradeom 6:6
0 komentar(a)
Jadran, vaterpolo, Foto: Arhiva "Vijesti"
Jadran, vaterpolo, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 26.09.2014. 19:50h

Vaterpolisti Jadrana pobijedili su večeras u Herceg Novom njemački Hanover 14:6 (3:2, 3:1, 2:1 i 6:2), u utakmici trećeg kola turnira prve runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

To je prvi trijumf hercegnovskog tima u dosadašnjem dijelu kvalifikacija. Jadran je jutros poražen od Sinteza 8:6, dok je juče igrao sa Oradeom 6:6.

Hanover je i nakon trećeg kola bez pobjede, sa samo jednim osvojenim bodom.

Znali su vaterpolisti Jadrana da moraju da odgovore i pokažu klasu, što su i uradili na pravi način - izabranici Vladimira Gojkovića su razbili Hanover i pokazali da imaju mnogo kvalitet nego što su rezultati u prva dva kola nagovještavali.

"Očekivali smo da najbolje odigramo protiv Hanovera i Monpeljea. Žao mi je što smo ispustili pobjedu nad Oradeom, dok smo protiv Sinteza bili dosta umorni", istakao je Gojković.

Jadran će u četvrtom kolu, sjutra u 20 sati i 15 minuta, igrati sa francuskim Montpeljeom.

Jadran - Hanover 14:6 (3:2, 3:1, 2:1, 6:2)

Herceg Novi - Otvoreni bazen na Škveru. Gledalaca: 800. Sudije: Bjanko (Italija), Korizna (Poljska). Igrač više: Jadran 6 (4), Hanover 6 (2). Peterci: Hanover 2 (2).

Jadran: Kandić (devet odbrana), Ukropina 3, Popadić 1, Sekulić 1, Vidović, Moskov 2, Banićević, Sarić 2, Latinović, Zloković 2, Drašković 2, Pješivac 1, Popović.

Hanover: Šagi (devet odbrana), Šloterbek 2, Bukovski 2 (1), Taplik, Balatoni, Klajne, Jokić 1, Pikert 1 (1), Harstik, Tot, Bolović, Paunović, Ber.

Bonus video: