Jadran poražen od Radničkog

Crnogorski šampion je tako turnir u glavnom gradu BiH završio na drugom mjestu, dok je Radnički, koji je upisao sva tri trijumfa, podigao pehar
0 komentar(a)
Jadran, Foto: Savo Prelević
Jadran, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.09.2014. 11:41h

Dvije pobjede i poraz - učinak je vaterpolista Jadrana na "Sarajevo čempions čelendž" turniru, koji je ujedno bio i generalna proba za prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nakon dvije pobjede, protiv Jadrana iz Splita i Kinefa iz Sankt Peterburga, Novljani su u duelu za trofej izgubili od Radničkog iz Kragujevca rezultatom 10:5.

Crnogorski šampion je tako turnir u glavnom gradu BiH završio na drugom mjestu, dok je Radnički, koji je upisao sva tri trijumfa, podigao pehar...

Najefikasniji u sastavu Jadrana je bio Jovan Sarić sa dva gola, dok su po jednom mrežu vicešampiona Srbije zatresli Luka Sekulić, Bojan Banićević i Stefan Pješivac.

Vaterpolisti Jadrana po povratku u Novi nastavljaju s pripremama, a za dvije sedmice su na Škveru domaćini kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona gdje su mu rivali Mladost, Hanover, Sintez iz Kazanja, Oradea i Monpelje.

Bonus video: