Vjerna Skupština: Denis Mandić ostaje na čelu Primorca

Tako je odlučila "glasačka mašina" kluba iz drevnog grada na čelu sa predsjednikom Skupštine Draganom Šepeljom
576 pregleda 2 komentar(a)
Denis Mandić, Foto: Savo Prelević
Denis Mandić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.08.2014. 18:44h

Primorac ostaje u rukama Denisa Mandića, i to makar još četiri godine - odlučila je "glasačka mašina" kluba iz drevnog grada na čelu sa predsjednikom Skupštine Draganom Šepeljom!

Mandiću je izglasano povjerenje i biće predsjednik Upravnog odbora kotorskog velikana.

Prvo zasjedanje Skupštine u novom sastavu, koji je pozicije zauzeo početkom jula ove godine, tako je prošlo bez talasanja, ali to niko nije ni očekivao, s obzirom na to da su Mandiću povjerenje dali oni koje je on sam nedavno postavio.

Realno, drugačiji epilog od nastavka Mandićeve vladavine nije ni bio moguć...

Mandić je na čelu kluba od 2006. godine, Primorac je s njim napravio najveće uspjehe u istoriji, ali nakon toga dotakao dno, pa je već godinama stanje u ovom prvaku Evrope iz 2009. blago rečeno - katastrofalno.

Prije nešto više od mjesec i po održana je konstitutivna sjednica Skupštine kluba, prva još od 2009. godine, na kojoj je Šepelj izabran za predsjednika.

Tada su imenovana i četiri člana Skupštine - Zoran Brguljan, Srđan Dragomanović, Emil Kriještorac i Goran Ćupić, a interesantno je da je sada Dragomanović od te iste Skupštine, čiji je delegat, izabran za člana Upravnog odbora...

Treneru Veljku Uskokoviću ugovor ističe posljednjeg dana avgusta, a narednih dana će biti poznato ostaje li šef stručnog štaba.

Uskoković je, inače, već okupio tim i počeo pripreme prije 15 dana s igračima koji nemaju obaveze s reprezentativnim selekcijama.

"Odluku o treneru ćemo donijeti najkasnije do ponedjeljka", rekao je sportski direktor Vedran Milošević.

Bonus video: