Gojković objavio spisak kadeta za turnir u Beogradu

Selektor kadetske vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković objavio je danas spisak igrača rođenih 1999. godine i mlađi za završne pripreme za nastup na beogradskom turniru
0 komentar(a)
Vladimir Gojković, Foto: Boris Pejović
Vladimir Gojković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 30.07.2014. 12:50h

Selektor kadetske vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković objavio je spisak igrača (rođeni 1999. godine i mlađi) za završne pripreme za nastup na beogradskom turniru “Darko Cukić”.

Prvi dio priprema kadeta će biti održane od 31. jula do 9. avgusta u Herceg Novom, nakon čega će mladi crnogorski vaterpolisti otputovati za Slavonski Brod na zajedničke pripreme sa reprezentacijom Hrvatske. Dva dana kasnije planiran je odlazak na turnir u Beograd.

Gojković je pozvao 19 vaterpolista. Na spisku su Nebojša Vušković (Kataro), Branko Franeta, Savo Ćetković, Lazar Manojlović, Dimitrije Rašković, Nemanja Nedović, Miloš Krivokapić, Vuk Prodanić i Milan Vukčević (Budva), Dušan Matković, Ivan Radonjić i Darko Brkanović (Primorac) i Đuro Radović, Petar Mijušković, Matija Rađenović, Siniša Barbarez, Andrej Bosanac, Dušan Vulaš i Luka Murišić (Jadran).

Bonus video: