VPSCG: Više nije moguće doći do karata

"Mađari su kao organizatori izuzetno rigorozni, zato upozoravamo i molimo sve one koji su planirali da gledaju završne mečeve šampionata, a nemaju kartu, da ne kreću na put, jer Savez nije u mogućnosti da ih obezbijedi!
55 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 24.07.2014. 15:25h

Vaterpolo i plivački savez Crne Gore (VPSCG) izdao je danas saopštenje u kojem objašnjava koliko je teško doći do karata za polufinale i eventualno finale ili meč za treće mjesto.

"Kao i do sada, vlada ogromno interesovanja za praćenje polufinalnih utakmica i utakmica za medalje. Mađarski vaterpolo savez je uoči šampionata podijelio svim savezima određenu kvotu karata, riječ je o 100 ulaznica, koje je VPSCG kupio i podijelio zainteresovanim navijačima, koji su ranije izrazili želju da prate završne mečeve.

Ulaskom Crne Gore u polufinale stigli su zahtjevi za obezbjeđivanje velikog broja dodatnih karata. Kao i na prethodnim velikim takmičenjima, Savez je činio sve što mu je u moći da obezbijedi dodatni broj karata, stoga se i obratio organizatoru koji je izašao u susret sa svega 40 ulaznica.

Dakle, tu više nije u pitanju spremnost, angažovanost i želja Saveza da se udovolji svim zahtjevima navijača, pa da ih kupi i po drastično većim cijenama, već nemogućnost da se dođe do istih.

Mađari su kao organizatori izuzetno rigorozni, zato upozoravamo i molimo sve one koji su planirali da gledaju završne mečeve šampionata, a nemaju kartu, da ne kreću na put, jer Savez nije u mogućnosti da ih obezbijedi!", navodi se između ostalog u saopštenju VPSCG.

Bonus video: