Partizan šokirao Pro Reka

Partizan iznenadio favorizovani Pro Reko za polufinale Lige šampiona u Barseloni, Ivović tragičar
51 pregleda 10 komentar(a)
Ažurirano: 29.05.2014. 18:38h

Vaterpolisti Partizana senzacionalni su polufinalisti završnice vaterpolo Lige prvaka u Barseloni, pošto su nakon boljeg izvođenja penala eliminisali favorizovani Pro Reko, 12:12, penalima 7:6. Partitzan će se u polufinalu sjutra sastati sa kragujevačkim Radničkim, koji je kao pobjednik grupe izbjegao četvrtfinala.

Partizan je tokom cijelog duela držao priključak, i najveća prednost italijanskog giganta bila je dva gola razlike. Imali su Italijani tu prednost i na četiri minuta prije kraja, ali su izabranici Vladimira Vujasinovića herojskom igrom i odbranama Slobodana Sora, uspjeli da se domognu penala.

I u penal seriji Soro je bio junak, pošto je odbranio drugi pokušaj našeg reprezentativca Aleksandra Ivovića.

Prethodno su redom pogađali za Partizan Đedović, Mandić, Čučković i Ćuk, a sa druge strane Joković, Ivović, Fiorentini, Filjoli i Janović, a nakon što su Subotić i Đedović po drugi put bili sigurni, i Joković za Italijane - Slobodan Soro je odbranio šut Ivovića i izazvao oduševljenje publike u Barseloni, koja je, od napete završnice posljednje četvrtine, zdušno bila uz mlade Vujasinovićeve momke.

Bonus video: