Kotorani nemaju popravni

Budva je na korak od finala, jer u tri međusobna meča u sezoni nije poražena od Primorca
0 komentar(a)
Budva-Primorac, Foto: Luka Zeković
Budva-Primorac, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 26.04.2014. 11:21h

Budva je na korak od plasmana u finale, Primorac igra za nastavak polufinalne serije plej-ofa. U Kotoru je, dakle, večeras (19 časova) ulog ogroman.

Nakon prve utakmice u srijedu (12:8 za Budvu), reklo bi se da ekipa Draga Pejakovića ima velike šanse da dođe u situaciju da brani trofej, samim tim što u tri međusobna duela ove sezone nije poražen od sastava iz drevnog grada.

"Znamo da je Primorac mnogo bolji na svom bazenu i da će ova utakmica biti mnogo teža nego ona prva u Budvi. Potrebno je, međutim, da ponovimo prvi meč i onda mislim da imamo velike šanse da se plasiramo u finale. Rasterećeniji smo, imamo alternativu i ukoliko izgubimo. Pritisak je na strani Primorca i nadam se da ćemo to iskoristiti, jer niko ne želi da dođe do majstorice. Slavili smo u tri međusobna meča do sada, ali to ne mora da znači ništa. Svaka utakmica je priča za sebe", rekao je golman Budve Dejan Lazović.

U redovima Budve neće biti Sergeja Lobova (isključen u prvom duelu), kao ni Marka Konatara zbog prehlade. S druge strane, Kotorani su kompletni za meč u kojem nema popravnog.

"U Budvi smo odigrali ispod svakog nivoa, to nam je možda bila i najgora utakmica u sezoni. Mislim da nešto slično ne možemo da ponovimo. Ne odustajemo, želimo majstoricu u kojoj bi bilo sve moguće. Budva jeste favorit, ali još nismo rekli posljednju riječ u prvenstvu", istakao je centar Primorca Nikola Murišić i podvukao učinak istih rivala do sada u sezoni:

"Tri poraza nisu slučajnost. Ipak, jedino je ovaj posljednji bio ubjedljiv, prethodna dva je odlučila praktično jedna lopta. Vjerujem da će i sada presuditi nijanse i da ćemo slaviti. Nadam se i podršci navijača, jer nam je potrebna", zaključio je Murišić.

Jadran u drugom polufinalu sjutra gostuje Kataru.

Bonus video: